Skriker av ilska!!

Jag fattar inte att vuxna gnäller på oss ungdomar att vi sitter för mycke vid datorn och telefonerna
Dom sitter exakt lika mycke dom me sina datorer och telefoner, vissa sitter mer än andra.
Jag fattar inte heller varför alla ska gnälla på varann att man inte är sociala när ALLA gör samma fel själva!
Jag tycker att ni vuxna kan börja ta och tänka lite på hur ni själva är när de gäller att hålla på med datorn och telefonen.
Jag själv kan erkänna att jag också sitter med datorn och telefonen rätt ofta men jag sitter med en måttlig mängd. Oftast så sitter jag med datorn på kvällarna och gör läxor och efter de kan jag sitta och surfa runt och prata med kompisar på skype.
Egentligen när de gäller att prata med kompisar så vill man ju helst snacka och ha kul face to face liksom men det är inte alltid som man kan vara med sina kompisar för att vi sitter på skilda håll.
Dom som man i dagens läge ska kalla för vuxna vill ju att man ska träffas och hitta på något och ja de är helt rätt sagt av dom men som sagt så när man sitter på skilda håll så är de inte alltid så jävla enkelt att gå ut och umgås!
Till alla vuxna som tror att dom vet bättre än oss ungdomar: lägg ner med snacket! Vi vet att vi måste vara mer sociala in the real life men vi har faktiskt läxor på datorerna nu för tiden och vi har kompisar utsprida i hela Sverige så de är inte alltid lärr att träffas!
 
 
Jag tycker att dom som vill slösa bort sitt liv framför mobilen och datorn får göra de men de finns såna som träffas i verkligheten så snälla rara vuxna människor, säg inte att vi ungdomar aldrig gör någe för de gör vi faktiskt!
 
Tack för mig!
 

RSS 2.0